Bilsyn Lolland, Falster

Priser for bilsyn Lolland, Falster

Hos Sakskøbing bilsyn går vi op i vores kunder og derfor er priserne kundevenlige, så kunden ikke føler der skal betales for mere end der bliver lavet. Selvom priserne er kundevenlige, så er kvaliteten bestemt ikke sat i baggrunden. Vi bestræber os altid på at udføre arbejdet til perfektion, så kunden får et godt resultat med hjem.

Alle priser er inkl. moms – Sakskøbing Bilsyn modtager kontant og dankort og udfører dit bilsyn Lolland, Falster.

Hos Sakskøbing bilsyn får du rigtig meget for pengene. Er du træt af, ligesom rigtig mange andre, at du ikke får nok for pengene når du får et bilsyn? Sakskøbing bilsyn gør op med dette ry og garanterer en god behandling, hver gang. I den nedenstående kolonne kan du læse om priserne for de enkelte ydelser. Skulle du have eventuelle spørgsmål til nedenstående priser eller blot spørgsmå til andre ydelser, som der ikke er henvist til i kolonnen, så tøv endelig ikke. Vi hjælper gerne og lytter altid til vores kunder.

Type 1. gang Omsyn
Periodesyn Person- og Varebiler 450 kr. 250 kr.
Periodesyn Person- og Varebiler – ONLINE BESTILLING 400 kr. 250 kr.
Påhængskøretøj til bil – med bremser 400 kr. 250 kr.
Påhængskøretøj til bil – uden bremser 350 kr. 250 kr.
Påhængskøretøj til MC 225 kr. 125 kr.
Registreringssyn person- og Varebil 450 kr. 250 kr.
Registreringssyn MC/ Knallert 225 kr. 125 kr.
Bus op til 3500 kg (kun periodesyn) 500 kr. 250 kr.
Toldsyn (tillæg til reg. syn)
Bil 300 kr.
MC 200 kr.
Som sagt, skulle du have eventuelle spørgsmål til priserne eller er der nogle ting du gerne vil have lavet, som ikke står på listen, så kontakt os endelig for yderligere information.Vi er derudover utrolig stolte af vores samarbejdspartnere, hvilket er med til at kvalitetsstemple Sakskøbing bilsyn.
Sakskøbing bilsyn står for dit bilsyn Lolland, Falster!